Hala ordamısınız?

Trabzonspor tarihinin en zor günlerinden geçiyor. Süper Lig’de son 3 haftadır mağlup olan Trabzonspor Mersin İdmanyurdu karşısında da yenilerek mağlubiyet serisini 4 maça çıkardı. Tarihinin en kötü  sezonlarından birini yaşayan bordo mavililer de artık tü

Hala ordamısınız?

Trabzonspor tarihinin en zor günlerinden geçiyor.

Süper Lig’de son 3 haftadır mağlup olan Trabzonspor Mersin İdmanyurdu karşısında da yenilerek mağlubiyet serisini 4 maça çıkardı.

Tarihinin en kötü  sezonlarından birini yaşayan bordo mavililer de artık tüm gözler gelecek bir istifa haberine çevrilmiş durumda. Teknik ekibinden yönetimine kadar sınıfta kalan Trabzonspor’da bir önceki maçta yönetimi istifaya davet eden taraftarlar son mağlubiyetin ardından daha da gerildi.

Üç sezondur hiçbir başarı olmadan göreve devam eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na tepkiler maçın ardından daha da arttığı gözlemlendi. Sosyal medyadan Hacıosmanoğlu’nu ağır şekilde eleştiren taraftarlar özellikle transfer politikasına vurgu yaparken iki sezondur onlarca futbolcunun gelip gitmesine ve milyonlarca Euro harcanmasına rağmen başarı sağlanmamasına tepki gösterdi.

Yönetimin, maddi sıkıntıların yanı sıra sezon başında takım içerisindeki krizleri de yönetemediği dile getiriliyor. Bunca başarısızlığa rağmen Hacıosmanoğlu'nun gelecek kongrede yeniden aday olacağını söylemesi de taraftarı çileden çıkaran bir başka detay olarak göze çarptı.

Öte yandan bordo mavili camiada da Hacıosmanoğlu yönetimine karşı tepkiler giderek büyüyor. Trabzonspor’un bilinmeze doğru sürüklendiği belirtilirken artık kulübün önünün açılması için yönetimin görevinden ayrılması gerektiği ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor