Hala başkana umut bağlayanlara yuh!

Trabzonspor yazarları Gençlerbirliği’nde yara alan Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal’ı topa tuttu.İlyas Akçay, maçla ilgili yaptığı kritikte; “Yanal’ın prangası” başlığını kullandı ve “Bosingwa’yı hala stoper oynatan hocanın Trabzonspor’a yakışır tek

Hala başkana umut bağlayanlara yuh!

Trabzonspor yazarları Gençlerbirliği’nde yara alan Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal’ı topa tuttu.

İlyas Akçay, maçla ilgili yaptığı kritikte; “Yanal’ın prangası” başlığını kullandı ve “Bosingwa’yı hala stoper oynatan hocanın Trabzonspor’a yakışır teknik patron olduğuna inanmıyorum ve yakıştıramıyorum” ifadelerini kullandı.

İhsan Öksüz de, “Yuh” başlığıyla yazdığı kritiğinde takımın genelini yerden yere vurarak şunları kaydetti; “Trabzonspor için yapılan tek yorum herhalde bu olur! Yuh!!! Yuh ki yuh!! Koskoca camia, sıradan bir takım karşısında eğer eksiklere sığınıp mazeret arayacaksa yuh! 26 transfer yapıp eldekilerden en iyi verimi almak yerine ülke ülke dolaşıp hala oyuncu aranıyorsa yuh! Hala bu başkana ve bu yönetime -ki kolu kanadı kırıldığı yanında kimse kalmadığı halde- umut bağlayanlara yuh! Dün sahada, kenarda yer alanlara da…. Trabzonspor’un deplasman fukarası olduğu, dış sahalarda futbol oynadığı veya oynamadığı gerçek! Buna rağmen oyunu forse etmek için hala kazmalara  bel bağlanıyorsa, Aykut Demir yedekte beletilip Bosingwa gibi kenarı çok iyi kullanan biri varken bu oyuncu stopere hapsediliyorsa ne denebilir ki?”

Ayrıca Öksüz, Waris’i de yazısına ekleyerek, “Waris faciası vardı. İnanamıyorum böyle skandal bir transferi kim yaptı? Sahi bu paralar verildi mi?” diye çıkıştı. Öksüz Hakem için de, “Kazım Kolot’un deyimiyle, ‘Maalesef her maça kural gereği bir tane gerekli’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor