Hakemlerin FETÖ soruşturmasında ne karar çıktı?

Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğu bazı hakem ve kurul başkanları hakkındaki dava sonuçlandı.

Hakemlerin FETÖ soruşturmasında ne karar çıktı?

Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bizzat avukatı aracılığıyla savcılığa başvurarak, eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, eski TFF PFDK Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu, Trabzonspor-Galatasaray maçını yöneten Cüneyt Çakır, Trabzonspor-Torku Konyaspor maçını yöneten Süleyman Abay, Trabzonspor-Gaziantepspor maçını yöneten Çağatay Şahan ve bu maçlarda görev alan hakem heyetlerinden toplamda 20 isim hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Eski PFDK Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu ve Cüney Çakır'ın da aralarında bulunduğu 20 isim hakkında yürütülen FETÖ soruşturmasında karar çıktı.

Eski Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu, hakemler Süleyman Abay, Çağatay Şahan, Cüneyt Çakır'ın da aralarında bulunduğu 20 isim hakkında yürütülen FETÖ soruşturması tamamlandı. Savcılık, isimler hakkında yaptığı çalışmalar doğrultusunda delil elde edemediğinden haklarında takipsizlik kararı vererek dosyayı kapatılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor