"Hakemleri bırakalım kendimizi konuşalım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, son 3 haftada kaybedilen 9 puan sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.  Öncelikle Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın fikrini alacak olan te

"Hakemleri bırakalım kendimizi konuşalım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, son 3 haftada kaybedilen 9 puan sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. 

Öncelikle Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın fikrini alacak olan teknik direktör Shota Arveladze, milli ara olması nedeniyle de bu görüşmeyi kısa zamanda gerçekleştirip yol haritasını belirleyecek. Dün maç sonrası gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Hakemi bir tarafa bırakalım. Kendimizi konuşalım. Üçte üç yapıyorsak ne kadar seviliyorsak sevilelim bir sorumluluk alacağız. Trabzonspor üç maçı üst üste kaybedecek bir kulüp değil. Ne gerekiyorsa yaparız. Bunu konuşacağız. Kimsenin bu kulübün geleceğiyle oynamaya hakkı yok" diyerek istenmesi halinde ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler