"Hakemler ligi dizayn ediyor! Geçen yıl Trabzonspor şampiyonluğu kaybettiğinde..."

Spor yazarı Levent Tüzemen'den flaş iddia

"Hakemler ligi dizayn ediyor! Geçen yıl Trabzonspor şampiyonluğu kaybettiğinde..."

Sabah gazetesinin spor yazarı Levent Tüzemen hakemlerle ilgili flaş iddialarda bulundu. Tüzemen Geçen yıl Trabzonspor'un Başakşehir'e kaybettiği şampiyonlukla ilgili bir hakemin kendisini aradığını öne sürdü.

Tüzemen'in yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde;

 "G.Saray Başkanı maalesef Amerika'yı yeniden keşfediyor gibi konuştu. Yıllardır hakemler hata yapıyorlar ama bedelini MHK ve üyeleri ödüyor. Yani hakemler hancı, MHK'ler yolcu. Hakem dünyası içinde çok ciddi bir gruplaşma var. Trabzon'un Başakşehir'e kaybettiği şampiyonlukta 6-7 hakem resmen ligi dizayn etti hatta hakemlerden biri beni arayıp "Bu işin içinde ben yokum" dedi. Aynı hakemler yine ligi dizayn ediyorlar. Geçen sezon haziranda başlayan ligde G.Saray'ın kafasını koparmışlardı. Şimdi de zirvenin iki takımla devam etmesi için G.Saray'a ayak oyunları yapılıyor. Bunların hepsi organize işler. FIFA hakemi Ali Palabıyık'a FIFA olmayan Arslanboğa talimat veriyor. G.Saray Başkanı söylediklerinde haklı ama çok geç kaldı. G.Saray geçmişte "Hakemler de insandır hata yapar" bildirisini yayınlayan kulüplere karşı masaya yumruğunu sert vurmalıydı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler