Hakem Ümit Öztürk'ün skandal görüntüleri!

Galatasaray - Trabzonspor maçı hakemi Ümit Öztürk 'ün skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Hakem Ümit Öztürk'ün skandal görüntüleri!

Trabzonspor ile Galatasaray arasında dün akşam oynanan karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, Galatasaray lehine verdiği alakasız penaltı, Trabzonspor lehine vermediği net penaltı, Galatasaray’a cesaret edip çıkartamadığı iki penaltı başlıca akılda kalanlardı.

Ümit Öztürk’ün dün akşamki maçtaki kötü yönetiminin nedeninin belgesi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon nisan ayında Alanya ile Galatasaray arasında oynanan maçın hakemi olan Ümit Öztürk hem maçın içinde hem de maçtan sonra skandal hareketlere imza attı. 70. Dakikalarda Alanyasporlu futbolcu 1-2 metre geriden çıkıp kaleci Muslera ile karşı karşıya kalmış, Muslera tarafından düşürülmüştü. İşte bu pozisyonda herkes penaltı ve Muslera’ya kırmızı kart beklerken Ümit Öztürk devreye girip ofsayt gerekçesiyle pozisyonu iptal etmişti. O maç Galatasaray’ın 1 golü galibiyeti ile bitmişti. Galatasaray bu maçta aldığı puanla şampiyonluğa gitmişti.

Ama Öztürk’ün skandalları bununla da bitmedi. Maç biter bitmez duşunu alıp eşofmanlarını giyerek Fatih Terim’in önünü kesen Öztürk, eşi ve çocukları resim çektirmek için adeta yarıştılar.

O görüntüler kameralara yansırken, Öztürk’ün saklanmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonra ise Ümit Öztürk’ün babasının Galatasaray lisesi mezunu olduğu, kendisinin ve ailesinin fanatik Galatasaray taraftarı olduğu konuşulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor