Hakem Uğurlu, Trabzonspor - Antalyaspor maçlarında ne yaptı?

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Hakem Uğurlu, Trabzonspor - Antalyaspor maçlarında ne yaptı?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, saat 19:00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

İki takım oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken, Antalyaspor, maçın hakemliğine Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada,"Son 1,5 yıl içinde oynanan 3 Antalyaspor karşılaşmasına 2 kez atanan ve her iki maçtaki yönetimiyle de aleyhimize verdiği hatalı kararlar nedeni ile canımızı yakan Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönetimi hala hafızalarımızdaki tazeliğini korurken üst sıraları ilgilendiren mücadeleye yine aynı ismin, yine bir Trabzonspor maçında atanmasını manidar buluyoruz." sözlerine yer verildi.

Peki Trabzonspor - Antalyaspor mücadelelerinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu nasıl bir performans gösterdi?

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR (04.12.2017)

Trabzonspor ile Antalyaspor'un Medical Park Stadyumu'nda oynanan bu mücadelede Trabzonspor maçı Burak Yılmaz ve Dame N'doye'un golleriyle 3-0 mağlup etmiş ve zirve yolunda 3 puanın sahibi olmuştu. Trabzonspor'dan Joao Pereira, Mustafa Akbaş ve Ogenyi Onazi sarı kart görürken, Antalyaspor'da Willian Vainqeur, Sakıb Aytaç ve Diego Angelo sarı kart gören isimler oldu. Maçta kırmızı kart çıkmazken, iki takımada 16 kez faul düdüğü çalındı.

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR (22.04.2017)

O dönem Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Trabzonsporspor, Rıza Çalımbay'ın yönettiği Antalyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada , ev sahibi takım %48  topla oynama yüzdesiyle oynadı. Trabzonspor, rakibini Hugo Rodallega ve Uğur Demirok'un golleriyle yendi ve üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmada Antalyaspor 5 sarı kart görürken, Trabzonsporlu oyuncular 2 sarı kart gördü. Karşılaşmada Antalyaspor lehine 22 faul çalınırken, Trabzonspor lehine 20 faul çalınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler