Hakem atamalarında dikkat çeken detay! Ne yapılmaya çalışılıyor?

Şampiyonluk yarışında son 7 haftaya girilirken MHK’nın yaptığı hakem atamaları tartışmaları beraberinde getirdi.

Hakem atamalarında dikkat çeken detay! Ne yapılmaya çalışılıyor?

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’de 28. Hafta maçlarının oynanacağı bu hafta şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor’a , Başakşehir de Ankaragücü’ne konuk olacak.

Mücadeleler öncesinde TFF hakem atamalarını da açıkladı. Buna göre Alanyaspor Trabzonspor maçını Atilla Karaoğlan, Ankaragücü – Başakşehir maçını ise Hüseyin Göçek yönetecek.

MHK’nın yaptığı bu hakem atamaları tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle Başakşehir maçına atanan Hüseyin Göçek için farklı iddialar gündeme geldi. İddialara göre bugüne kadar yönettiği Başakşehir maçlarının ardından İstanbul ekibinin tepkisini çeken Göçek’in kritik maça bu durumu tersine çevirebilmesi için atandığı öne sürüldü.

 Göçek’in yönettiği toplam 22 maçta sadece 7 kez galibiyete ulaşabilen Başakşehir’e karşı bu kez göstereceği performans şimdiden merakla bekleniyor.

Trabzonspor’a tecrübesiz hakem
Öte yandan Trabzonspor’un Alanyaspor ile karşılaşacağı maça Atilla Karaoğlan’ın atanması da tartışma konusu oldu. Oldukça tecrübesiz olan Karaoğlan’ın şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın maçına atanması dikkat çekti. Ayrıca Karaoğlan daha önce Rizespor - Galatasaray maçında adeta sarı kırmızılılara galibiyeti hediye etmesi ile hatırlanıyor.

Hakem Karaoğlan ilk kez Trabzonspor maçı yönetecek.

BU RiSK NEDEN?

Sampiyonluk yolunda her maçı kritik önem arzeden Trabzonspor'un maçına neden böyle bir atama yapıldığına mantıklı bir açıklama bulunamadı. Hakem Karaoğlan'ın  Karşılaşmada yapacağı olası hatalarda bahane olarak kritik maç tecrubesizliğinin olması öne sürülebilecegi öngörülüyor. Bu durumda yaşanacak bir skandalın tecrubesizlikle geçiştirilmesinden ve olanın yine Trabzonspor'a olmasından korkuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor