Hakem Arda Kardeşler’in Trabzonspor ve Gaziantep karnesi

Trabzonspor ile Gaziantep karşı karşıya gelecek. Müsabakayı yönetecek olan Arda Kardeşlerin iki takımla ilgili istatistiği dikkat çekiyor.

Hakem Arda Kardeşler’in Trabzonspor ve Gaziantep karnesi

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Yarın (10 Aralık 2023 Pazar) günü Gaziantep Kalyon stadında Saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak Murat Erdoğan görev yapacak.

Hakem Arda Kardeşler 35 yaşında ve Bursa bölgesi hakemlerinden. Kardeşler bugüne kadar 232 maçta görev yaparken 905 kez sarı kart, 22 kez ikinci sarı kart, 19 kez ise kırmızı kart çıkardı. Arda Kardeşler, 232 karşılaşmada 85 kez penaltı noktasını gösterdi.

hakem-arda-kardeslerin-trabzonspor-ve-gaziantep-karnesi.webp

ARDA KARDEŞLER’İN TRABZONSPOR KARNESİ

Arda Kardeşler, Trabzonspor’un bugüne kadar 9 maçında görev aldı. Bordo mavililer bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kardeşler 9 karşılaşmada Bordo mavili oyunculara 1 kez kırmızı kart çıkardı. Kardeşler Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada görev yaparken, bordo mavililer bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kardeşler, Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı maçlarda bordo mavili oyunculara 1 kez kırmızı kart çıkardı.

ARDA KARDEŞLER’İN GAZİANTEP FK KARNESİ

Hakem Arda Kardeşler Gaziantep FK’nın bugüne kadar 10 karşılaşmasında görev yaptı. Kırmızı-Siyahlılar bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Kardeşler Gaziantep FK’nın evinde oynadığı 6 karşılaşmada görev yaparken, Gaziantep FK bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Arda Kardeşler Gaziantep FK maçlarında hiç kırmızı kartına başvurmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler