Hakan'ın yeni takımı belli oluyor

Trabzonspor'da geçen sezon harika bir sezon geçiren ancak sezon sonunda anlaşma sağlanamadığı için yollarını ayıran Hakan Arıkan'ın yeni kulübü belli olmak üzere. Porto’dan kiralık olarak alınan Sinan Bolat’la tekrar anlaşamayan ve Fernando Muslera’nın ye

Hakan'ın yeni takımı belli oluyor
Trabzonspor'da geçen sezon harika bir sezon geçiren ancak sezon sonunda anlaşma sağlanamadığı için yollarını ayıran Hakan Arıkan'ın yeni kulübü belli olmak üzere.
 
Porto’dan kiralık olarak alınan Sinan Bolat’la tekrar anlaşamayan ve Fernando Muslera’nın yedeği olabilecek sağlam bir isim arayan Galatasaray'da hedef Hakan Arıkan.
 
Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek Kayseri’nin, tecrübeli file bekçisine karşılık Cim Bom’dan Furkan Özçal ve Dany’yi bonservisiyle istediği, Sinan Gümüşü de kiralık olarak kadrosuna katma talebinde bulunduğu öğrenildi.
 
Sinan’ın durumu netleşmedi
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Furkan ve Danny’nin gitmesine onay verdiği ancak Sinan konusunda henüz kesin kararını vermediği bildirildi. Eğer genç forvetin de 1 yıllığına Kayseri’ye gitmesine izin verilirse, Hakan’ın transferi resmiyet kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor