Hakan Arıkan ile anlaşma tamam!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak gelen kaleci Hakan Arıkan ile her konuda anlaşmaya varıldı.Bordo mavili kulübün Sportif direktörü Süleyman Hurma, kaleci Hakan Arıkan konusunda Kayserispor ile her konuda anlaşmaya vardıklarını

Hakan Arıkan ile anlaşma tamam!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak gelen kaleci Hakan Arıkan ile her konuda anlaşmaya varıldı.

Bordo mavili kulübün Sportif direktörü Süleyman Hurma, kaleci Hakan Arıkan konusunda Kayserispor ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Hakan Arıkan konusunda Trabzonspor Kayserispor ile anlaştı. Hakan ile ilgili zaten bur sorun olmaz, o bizim kardeşimiz. Hiç bir koşulda bir problem yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Hakan Trabzonspor'da kalmak istediğini başkanımıza ve hocamıza söyledi. Onla ilgili bir sorunumuz olmaz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor