Hakan Arıkan geri mi dönüyor?

Sezon başında yaşanan kontrat problemleri sebebiyle Hollanda kampından ayrılan ve Kayserispor’a dönen Hakan Arıkan, kısa bir süre önce sürpriz şekilde sözleşmesi fesh edilmişti. Teklifleri değerlendirmeye başlayan 32 yaşındaki deneyimli kalecinin devre ar

Hakan Arıkan geri mi dönüyor?
Sezon başında yaşanan kontrat problemleri sebebiyle Hollanda kampından ayrılan ve Kayserispor’a dönen Hakan Arıkan, kısa bir süre önce sürpriz şekilde sözleşmesi fesh edilmişti. Teklifleri değerlendirmeye başlayan 32 yaşındaki deneyimli kalecinin devre arasında Trabzonspor’a dönme olasılığının çok yüksek olduğu ortaya çıktı. 
 
Onur Kıvrak’ın sakatlandığı dönemde kaleyi devralan ve performansıyla Trabzonspor’da çok iyi izler bırakan Hakan Arıkan’la liglerin bitimiyle beraber sözleşme yapılması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Onur Kıvrak’ın alternatifi durumundaki Esteban, alacakları sebebiyle kulübü FİFA’ya şikayet etmiş ve Trabzonspor’dan ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor