Hacısalihoğlundan İHO değerlendirmesi

Trabzonspor Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı  bu açıklamalar kızgınlıkla düşün

Hacısalihoğlundan  İHO değerlendirmesi

Trabzonspor Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı  bu açıklamalar kızgınlıkla düşünmeden ve kulübe hiç fayda sağlamayacak ifadeler. Sorumlu mevkide olanlar hele de başkan olanlar söyleyecekleri  sözün nereye gideceğini, ne fayda sağlayacağını, ne zarar sağlayacağını iyi düşünmesi gerekir. Haklı iken haksız duruma düşecek ifadelerde bulunmaması gerekir. Bu nedenle yapılan son açıklama talihsiz, gereksiz ve hiçbir fayda sağlamayan ifadeler olduğunu düşünüyorum hem kendine hem kulübe zarar vermiştir.

Trabzonspor’un bariz hakem hatalarına maruz kaldığını belirten Hacısalihoğlu, hakemler bu yıl genelde çok kötü. Gerek lehimize gerek aleyhimize çok kötü kararlar veriyorlar. Verilen bu kararlarda maalesef maç sonuçlarını etkiliyor. Türkiye de bütün maçların neticesinde en öne hakemler çıkıyor, hakemler değerlendiriliyor. Bu durumlardan en çok etkilenen kulüpte Trabzonspor oluyor dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor