Hacısalihoğlu ve Sümer hakkındaki flaş iddialara yanıt geldi!

Trabzonspor'da, Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifa ettiği, Özkan Sümer'in ise yetkilerinin alındığı iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialara yanıt geldi.

Hacısalihoğlu ve Sümer hakkındaki flaş iddialara yanıt geldi!

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor'da yönetim bir yandan ekonomik tabloyla boğuşurken bir yandan da aslı astarı olmayan iddialar nedeniyle zor durumlar yaşıyor.

Bunun son örneği ise bugün yaşandı. Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun yönetimden istifa ettiği, Genel Koordinatör ve Başdanışman Özkan Sümer'in de yetkilerinin alındığı iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar iki ismi de kızdırırken Haber61'e açıklamalarda bulunan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek" İstifa etmedim, görevimin başındayım. Özkan Sümer'in ise yönetim seçildiği gün yetkisi neyse şimdi de aynı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor