Hacısalihoğlu: Şampiyonluk yarışında en şanslı takım Trabzonspor

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Rizespor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Hacısalihoğlu: Şampiyonluk yarışında en şanslı takım Trabzonspor

Trabzonspor’un eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu , Rizespor maçı öncesinde Akyazı’da Haber61’e konuştu.

Hacısalihoğlu iki takımın kardeş olduğunu belirterek “Trabzonspor ve Rizespor aynı şehrin iki takımı gibidir. Zaman zaman tartışmalar olsa da birçok aynı şehir takımları arasında olan hadiseler gibi bakmak lazım. Hüsumet gibi bakmamak lazım. Rizespor bizim kardeş takımımız yakından takip ettiğimiz bir takım. İnşallah üst sıralara çıkacak, bu sıkıntıları daha yaşamayacak.” dedi.

Trabzonspor’un yerini koruması için tüm maçları kazanması gerektiğini dile getiren Hacısalihoğlu “ Trabzonspor’un bundan sonraki maçları çok önemli. Hep kazanmak mecburiyetinde. İnşallah bu gün de kazanır ve yerini kazanır. Kadromuz, gidişatımız, takımın düzeni birlikteliği buna uygun. 5-6 takımın iddialı olduğu bir lig yoktu daha önce. İnşallah Trabzonspor ligi en önde bitirir. Yarışta en şanslı Trabzonspor. Rakip olarak sadece Galatasaray’ı görüyorum. Bu şu anlık değerlendirme, futbolda hiç birşeyin garantisi olmaz. Olsa zaten futbolun heyecanı olmaz. Bugün zevkli bir maç olacak. İki takım da kazanmak için oynayacak.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor