Hacısalihoğlu: Morteza ile görüşüyoruz

Trabzonspor'da transfer çalışmalarında son düzlüğe girildi.

Hacısalihoğlu: Morteza ile görüşüyoruz

Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

1-2 futbolcuyla daha görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Hacısalihoğlu “ Düşündüğümüz isimler var. Bunların birini veya ikisini de alabiliriz. Belki hiçbirini almayız. Mümkün olduğunca titiz davranmaya çalışıyoruz. Dövizdeki artış sonrasında makul düzeyde oyuncu almaya gayret ediyoruz.  Onlar bile kulübe büyük bir külfet getiriyor. Transferlerin daha erken yapılması işin idealiydi. Maddi nedenlerden dolayı aldığımız oyuncuların kulübe katılımı gecikti. Başka oyuncularda bizi beklemedi başka kulüpler gitti. Önce lisans yasağının kalkması gerekiyordu. Şimdi tescil yasağı var. Trabzonspor’un 7 yıllık bütün gelirleri temlik edilmiş. Sağ olsun yönetimdeki arkadaşlarımızın katkıları ile döndürülmeye çalışılan bir durumda inşallah Trabzonspor bir yasakla karşılaşmadan lige başlar. “ dedi.

MORTEZA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

İranlı stoper Morteza ile de görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Hacısalihoğlu “ Transferi olası isimlerden biri, Görüşülüyor ancak neticelenmiş değil. 1-2 gün içerisinde ya olumlu ya da olumsuz neticelenecek. Teklif yapılmış kararı bekleniyor.”” İfadelerini kullandı.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanıldığı takdirde yasal işlem başlatılacaktır
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler