Hacısalihoğlu: Gün doğmadan neler doğar

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor kongresinde merak edilen soruların yanıtını Haber61'e açıkladı.

Hacısalihoğlu: Gün doğmadan neler doğar

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı ve Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yeniden aday olan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetime gelmeleri halinde Şenol Güneş'in Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceğini açıkladı. 


Kongrede oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Haber61'e konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu şöyle konuştu: 

"Bugünkü şartlarda çok daha fazla katılım, daha heyecanlı seçim bekliyorduk ama üyeler çok ilgi göstermedi. Sebebini bilemiyoruz. Sandık açılmadan seçim sonuçlanmaz ve tek liste dahi olsa isterdik ki Trabzonspor'u sevenler bu salona gelip önemli gününde burada olsun. Seçilip seçilmemekten daha önemlisi Trabzonspor üyesinin kulüple ilgili olduğunu göstermiş olmasıydı. Ama ne sebeple bilemiyorum bu olmadı. 

NİZAMETTİN ALGAN'IN SÖZLERİ...

Epeyce sene yöneticilik yaptık, yaşımız da ilerledi. Yeniden bu işlere soyunmayı pek arzu etmedim. Gençlerden kurulu, daha aktif üyelerin sahip çıkmasını istedik ama malesef bunu sağlayamadık. Birkaç gün önce kulübümüzün kurucularından Nizamettin Algan'ı yolda gördüm. Soğuk havada pardesüsünü çekmiş yürüyordu. Nereye gidiyorsun dediğimde 'Divana gideceğim. Kimse sahip çıkmadı bakalım ne yapacağız' dedi. Onun 85 yaşında olmasına rağmen bu heyecanı duyması üzerine 'bizim yaptığımız iş değil' diyerek girmeye karar verdim. Daha önceden de katılmış yola çıkmış arkadaşlar vardı sağolsunlar böyle bir oluşum oldu. 

YANLIŞIM OLDUYSA KULÜBÜN MENFAATİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN

Bunlar o anki duygular. İşbirliği yaptığında birinci prensip yönetici kendinden önce kulübü düşünen adamdır. Hayatım boyunca kendimden öte hep kulübü düşünmüşümdür. Bugüne kadar yaptığım yanlış birşey eğer varsa kulübün menfaatine olduğunu düşündüğüm için yapmışımdır. 

KULÜBÜN MENFAATİNE ÇALIŞAN PERSONEL KORKMASIN

Arkadaşlarla birlikte konuşacağız. Problemleri belirleyeceğiz. Öncelik sırasına göre çözmeye çalışacağız. Şu anda 3 ana problem var. Bunlar ekonomik, sportif ve sosyal konular. Bunlardaki çözümler de sorunlar da ortaya birlikte nasıl yapar hangisinden başlarız ona karar vereceğiz. Personelle ilgili konuya gelirsek, gerek kendi gerek kulüple ilgili benle arası iyi yada kötü diye kimseyi işten çıkarmadım. Benim fikrimi belirleyen şey, o personelin kulübe faydalı olup olmadığıdır. Orada çalışan herhangi bir arkadaşımız, hepsi kardeşimizdir, hepsi ekmek parası kazanıyor. Şayet bu konuda kaygısı yoksa sıkıntı etmesin. Ancak kaygısı varsa bu yönetim olmaz başka bir yönetim olur ve onun işine son verilir. Tavsiyem, çalışma tarzı olarak kulübün menfaatine olacak şekilde çalışmaları. Bu da zaten bu sorunu ortadan kaldıracaktır. 

ŞENOL GÜNEŞ GERİ DÖNER Mİ?

Şenol hoca benim çok sevdiğim, değerli arkadaşım ve çok başarılı bir spor adamı. Trabzonspor için tartışmasız en önemli değerlerinden biri ancak benim samimi olduğum gibi yüzlerce insanın onunla ilgili sevgisi ve samimiyeti var. Şu anda bu durumda olan birinin buna cevap vermesi olmaz. Şenol hoca başka kulüpte gün doğmadan neler doğar. Öyle bir ortam olursa bilmiyorum ama kulüte şu an  görevde hoca var. Bizim yapmamız gereken ona yardımcı olmak. Kulübü de daha iyi taraftarın mutlu olduğu hale getirmek. Dostluk, arkadaşlık, ilgi onlar ayrı şeyler. Şenol Hocanın hem Trabzonspor'daki hem bendeki yeri de çok ayrı. "





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor