Hacısalihoğlu: Fenerbahçe bizim için bir şans

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor için Fenerbahçe maçının şans olduğunu söyledi.

Hacısalihoğlu: Fenerbahçe bizim için bir şans

Trabzonspor'da takım Fenerbahçe maçı öncesi yemekte buluştu. Teknik direktör Unal Karaman ve, kaptan Sosa'nın konuşma yaptığı toplantıda asbaşkan Hacısalihoğlu, "Üç puan, şehirdeki havayı değiştirir" dedi.

Trabzonspor'da milli ara sonrası 25 Kasım Pazar günü oynanacakFenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve futbolcular özel bir yemekte bir araya geldi. Teknik direktör Ünal Karaman yaptığı konuşmada oyuncularına, "Burada olduğumuz gibi her zaman birbirimizin yanında olursak yapamayacağuruz iş, elde edemeyeceğimiz sonuç yoktur" dedi. Kaptanlardan Sosa da arkadaşlarına yaptığı konuşmada maçın çok farklı bir atmosferde oynanacağını ve mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da kulübün olağanüstü günlerden geçtiğini belirterek, "Büyük camiaların böyle durumları toparlaması gerekir. Bunu sadece yönetim, teknik kadro değil tüm camia olarak başarmamız lazım. F.Bahçe derbileri hep özeldir. Üç puanla şehirdeki hava, taraftarlardaki bakış açısı değişecektir. Bunun bilincindeki hocamız ile güzel oynayıp istediğimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor