Hacısalihoğlu: Çok sınırlı bütçe ve kadroya rağmen...

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu

Hacısalihoğlu: Çok sınırlı bütçe ve kadroya rağmen...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Malatyaspor maçı öncesinde Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un bu sezon kadrosunun oldukça kısıtlı olduğunu söyleyen Hacısalihoğlu " Çok sınırlı bütçe ve kadroyla zor şartlarda çok başarılı bir konuma gelindi. Bundan sonraki maçlarını da mümkün olduğunca yüksek puanlar alarak bu sezonu başarıyla tamamlayarak gelecek sezonun hazırlığını programının yapılması gerekir.Gidişat iyi, bugüne kadar ki neticelerde özellikle hocamız ve genç kardeşlerimize bunun yanında yabancı oyuncularımızın özverisine teşekkkür ederiz, iyi bir ekip oldu. Başarı için iyi futbolcular kadar belki bundan daha da önemlisi kadronun birbirini tamamlayan birbirine destek olan bir ekip  haline dönüşmesidir, bu sağlandı bunuda sağlayan teknik direktörümüz kutluyorum onu teşekkür ediyorum." dedi.

İlk yarıda oynanan 5-0'lık Malatyaspor maçının çok büyük bir şanssızlık olduğunu söyleyen Hacısalihoğlu " O çok şanssız bir maçtı. Başkanları "Çok iyi oynuyorsunuz bizi yeneceksiniz" tam derken ilk golü yedik ondan sonra ki şanssızlık peş peşe geldi ve hakikaten hiç tahmin edilmeyen bir netice oldu. Futbolda bu var bazen böyle ters sonuçlar alınıyor. Bunlardan sonra takım ve kulüpte toparlanma oluyor, mesela bir Beşiktaş'a İstanbul'da çok farklı yenildiğimiz maç vardı.Hakikaten o maçta Beşiktaş yedi atak yapmıştı yedi gol atmıştı. Maçtaki golleri çıkarın geri kalana bakarsanız Trabzonspor çok üstün oynadı dersiniz,nitekim ondan sonra 1 yıl sonra aynı kadro hiç bir takviye yapılmadan ligde çok başarılı neticeler aldı ve 96 da şampiyonluğu son maçta kaybetti. Onun için bir takımın iyi olması böyle şanssızlıklar yaşamasını engellemiyor inşallah bu maçta tersi olur, Trabzonspor bu maçı galibiyetle tamamlar. Yönetimde hocada çok mantıklı açıklamalar yaptı, bunu bir intikam maçıdeğil. Bazen şans size gülüyor bazen rakibe gülüyor. Önemli olan uzun vaadede başarının ve şansın sizinle olmasıdır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler