Hacısalihoğlu açıkladı, tekrar yönetici olacak mı?

Trabzonspor eski başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Rizespor maçı öncesinde Haber61'e konuştu

Hacısalihoğlu açıkladı, tekrar yönetici olacak mı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavili takımın eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu şöyle konuştu;

Trabzonspor ligde iyi gidiyor, sahadaki başarısı herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Dilerim sezon sonuna kadar bu üstünlüğünü sürdürür. Sezon sonu arzu edildiği gibi şampiyonluk ile tamamlar. Bugün kardeş Rizespor ile oynayacağız. Tabi saha dışında olan dostluk maç öncesinde başlayıp maç sonu da devam etmeli. Asla skora göre ilişkiler belirlenmemeli. Umut ederim. Trabzonspor Rizespor dostluğu ilelebet devam edecektir.

İki takımında puana şiddetle ihtiyacı olduğu bir maç dilerim Trabzonspor cephesinde bu maçı arzu ettiğimiz şekilde tamamlarız

Ben uzunca süre Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Orada yapılabilecek şeyleri bir çoğunu yaşamış biriyim. Bundan sonra o nedenle yönetici olmam olağanüstü bir durum olmazsa mümkün değil benim içim. Ama Trabzonspor’da yönetici olmak her zaman şereftir. Şartlar ne getirir, seçim zamanına çok var, o zaman bunu belirleriz. Ben başkan olacağım diye bir insanın yola çıkmaması lazım, şartlar ne öyle getirir po ilgi yoğunluk oluşursa oturup değerlendiririz.,
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor