Hacıosmanoğlu'nun üyelerine bir veto daha!

Kurulu Trabzonspor hakkında raporu hazırladı   Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun oy kullanma hakkı dolmayan ancak usulsüz bir şekilde oy kullandırmak istediği 1278 üyeye bir veto da Trabzonspor Denetleme Kurulu’ndan geliyor.   Trabzonspor Diva

Hacıosmanoğlu'nun üyelerine bir veto daha!
Kurulu Trabzonspor hakkında raporu hazırladı
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun oy kullanma hakkı dolmayan ancak usulsüz bir şekilde oy kullandırmak istediği 1278 üyeye bir veto da Trabzonspor Denetleme Kurulu’ndan geliyor.
 
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu’nun “Yasal olarak kongrede 9997 üye oy kullanabilir...” açıklamasının ardından İl Dernekler Müdürlüğü de Trabzonspor’un kendilerine sunduğu ikinci listenin geçerliliği olmadığını kulübe bildirmesine rağmen hukuk tanımayan Trabzonspor yönetimi dayatmasını sürdürmüştür.
 
Hem Divan Kurulu’nun hem de İl Dernekler Müdürlüğü’nün vetosuna rağmen çoğunluk aranan ilk genel kurulda hazirun listesini 11 bin 275 üye ile tutanağa geçiren Hacıosmanoğlu ve yönetimine bu kez de Denetleme Kurulu’ndan veto geliyor. Denetleme Kurulu dün yaptığı toplantıda yönetimin usulsüz üye operasyonuyla ilgili bir rapor hazırladı.
 
Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, hazırladıkları raporu bugün Trabzonspor yönetimine sunacaklarını söyledi. Ören, Denetleme Kurulu olarak kendi yazışmalarını yaptıklarını belirtirken, “Divan Kurulu ve İl Dernekler Müdürlüğü’nün kararları ortada. Biz de Denetleme Kurulu olarak 9997 üye ile hazırlanan ilk listenin sonradan değiştirilmesinin tüzüğe ve kanuna aykırı olduğunu raporumuza yazdık. Böyle bir tabloda bir çok mağdur ortaya çıkacaktır. Bu çerçevede ikinci listenin bir hükmünün olmadığı yönündeki raporumuzu Trabzonspor’a teslim edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler