Hacıosmanoğlu'nun sözleri sosyal medyayı salladı!

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir tv kanalında sarfettiği sözler bir çok Trabzonspor'lu tarafından sosyal medyada gecenin konusu edildi.Başkanlık döneminde yapılan birçok hatanın yanı sıra şike döneminin savunucusu Yıldırım Demirören'e des

Hacıosmanoğlu'nun sözleri sosyal medyayı salladı!

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir tv kanalında sarfettiği sözler bir çok Trabzonspor'lu tarafından sosyal medyada gecenin konusu edildi.

Başkanlık döneminde yapılan birçok hatanın yanı sıra şike döneminin savunucusu Yıldırım Demirören'e destek vermesiyle Trabzonsporluların büyük tepkisini çeken ve "Davaya ihanet ettiği" öne sürülen Hacıosmanoğlu'nun  "Benim kadar dik duran bir Trabzonsporlu yoktur bugüne kadar Trabzonspor için 100'den fazla savcının karşına çıktım. Benim için hayattaki en önemli insan babamdı. Ancak babam bile mezardan çıkıp gelse Trabzonspor'un davasından dönmem" ifadelerini kullanması espri konusu oldu.

Trabzonspor'un efsane başkanlarından Ahmet Celal Ataman'ın oğlu Ofspor yöneticisi ve Kuzey Ekspres köşe yazarı Kamil Ataman'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım oldukça ilgi gördü. Trabzon'da renkli kişiliğiyle sevilen isimler arasında yer alan Ataman'ın Hacıosmanoğlu'nun sözlerini "ti"ye aldığı paylaşım Trabzonsporlu taraftarlar tarafından da paylaşıldı.

İşte o paylaşım;

la.jpg

ham.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor