Hacıosmanoğlu'nun kongre inadı!

 Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptıkları planlamalar doğrultusunda bir kongre kararı almalarının kulübe bir yarar getireceğini inanmadıklarını belirterek, kendilerine verilen görev süresini tamamladıktan sonra yeniden delegenin güveni

Hacıosmanoğlu'nun kongre inadı!

 Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptıkları planlamalar doğrultusunda bir kongre kararı almalarının kulübe bir yarar getireceğini inanmadıklarını belirterek, kendilerine verilen görev süresini tamamladıktan sonra yeniden delegenin güvenini kazanma yolunu tercih edeceklerini söyledi. 

Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisinin Nisan sayısında yer alan yazısında önemli konulara değindi. Geride kalan süreçte kulübümüz adına en önemli görülen konu, genel kurulun yeniden yapılması hakkında yerel mahkemenin verdiği kararın Yargıtay tarafından onanması olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Şunun bilinmesini isteriz ki genel kurulda verilen yetki süresinin uzatılması bizim dışımızda gelişmiştir. 26 Mayıs 2013'de gerçekleştirilen genel kurulda saygıdeğer Trabzonspor delegelerinin yönetimimize verdiği 2.5 yıllık görev süresine göre planlamalarımızı yaparak, kulübümüzü başarıya ulaştırabilecek mali ve sportif yatırımlarımızı gerçekleştirdik.”

Hacıosmanoğlu, “Geride kalan süreçte kulübümüz, tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmış ve buradan çıkarak 32 takım arasında kalma başarısı göstermiştir. Bir sonraki yılda kulübümüz aynı başarıyı göstermiş ve bu anlamda istikrar yakalamıştır. Henüz göreve gelmeden önce seslendirmeye başladığımız 'Trabzonspor bir dünya kulübüdür, mücadelesi Avrupa'da sürmelidir “söylemimiz son iki yılda UEFA Avrupa Liginde topladığımız puanlarla ortaya koyduk. “şeklinde konuştu.

Amaçlarının Trabzonspor'u her geçen gün daha ileriye taşımak olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “Bu hedef doğrultusunda kulübümüze Malouda, Bosingwa ve Cardozo gibi dünyada tanınan isimleri kazandırdık. Ancak yüksek maliyetlerine karşı kulüp geleneklerine uymayanlarla yollarımızı ayırmaktan çekinmedik. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilen futbolcularla yolumuza devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz.”

“Yaptığımız planlamalar doğrultusunda şu an için bir kongre kararının kulübümüze yarar getireceğine inanmadığımızdan dolayı bize verilen görev süresini tamamlama , sonrasında yeniden delegelerimizin güvenini kazanma yolunu tercih ettik. Bu kapsamda yasaların izin verdiği yolları kullanmaya devam edeceğiz.”ifadesini kullandı.

Taraftarlardan saha içine odaklanmalarını beklediklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Taraftarlarımızdan beklentimiz saha içine odaklanmalarıdır. Takımımızı yeniden Avrupa Kupalarında yer alabilmesi, isminin Türkiye sınırları dışında seslendirmeye ve ülke futboluna puanlar kazandırmaya devam etmesi için bu önemlidir. Avrupa Liginde iki yıl üst üste grup aşamasını geçecek güce erişen takımımızın Türkiye Liginde hakem kararlarının da üstesinden gelmesi için mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana nasıl eğilmeden dik durmayı başarabilmişsek bundan sonra da bu duruşumuzu siz büyük Trabzonsporluların desteği sayesinde bozmayacağız. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor