Hacıosmanoğlu'nun hayali gerçek oldu

Trabzonspor UEFA Avrupa Kupası 2.Öneleme turunda Makedonya ekibi Rabotnicki’ye elenerek Avrupa’ya veda etti.Trabzonspor’un Makedonya’da rakibine 1-0 yenildikten sonra kendi evinde de uzatmaların sonunda 1-1 berabere kalarak kupaya veda etmesi taraftarları

Hacıosmanoğlu'nun hayali gerçek oldu

Trabzonspor UEFA Avrupa Kupası 2.Öneleme turunda Makedonya ekibi Rabotnicki’ye elenerek Avrupa’ya veda etti.

Trabzonspor’un Makedonya’da rakibine 1-0 yenildikten sonra kendi evinde de uzatmaların sonunda 1-1 berabere kalarak kupaya veda etmesi taraftarları çileden çıkardı.

Bordo mavili ekibin herhangi bir oyuncusunun yıllık kazancından daha az bütçeye sahip olan bir takıma elenmesi hayal kırıklığı yaratırken diğer yandan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun söylediği sözler akıllara geldi. Hacıosmanoğlu transfer döneminin başında Avrupa’da mücadele etmenin kendileri için bir önem taşımadğını belirterek “Hedefimiz bu yıl lig, Avrupa’da yedek kadroyla mücadele edeceğiz. Bizim için Avrupa arka planda” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler Trabzonspor’un Avrupa Kupası’ndan elenmesinin ardından sosyal medyada taraftarlarca hatırlatılmaya başlanırken “Başkanın hayali gerçek oldu, amatör takıma elendik.”  Yorumları yapıldı.

 Bordo mavili kulübün son yıllarda Avrupa’daki başarısıyla büyük değer kazandığı ve adını duyurduğu vurgulanırken bu sezon yaşanan erken vedanın Trabzonspor tarihine yakışmadığı dile getiriliyor.

Öte yandan iki yıldır yaklaşık 40 transfere imza atılmasına rağmen Avrupa'yı hedefler arasına almamak camiada "Vizyonsuzluk" olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor