"Hacıosmanoğlu’nun Gitmesini Bekleyen Oyuncular Var"

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gitmesini bekleyen oyuncuların olduğunu söyledi. 1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor'un olağan genel kurulu öncesind

"Hacıosmanoğlu’nun Gitmesini Bekleyen Oyuncular Var"

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gitmesini bekleyen oyuncuların olduğunu söyledi.

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor'un olağan genel kurulu öncesinde yaşananları ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÜYE YAPILAN KİŞİLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU TRABZONSPOR TARAFTARI DEĞİL"

Trabzonspor'da 2 yılını doldurmuş üyeler ve düzenli olarak aidatlarını ödeyen üyelerin oy kullanmaya hak kazandığını belirten Hatayoğlu, "Eylül 30 itibariyle son ödeme tarihiydi. 9800 civarı aidatı ödenmiş bir delege vardı. Ama son anda İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi buna 1300, 1200 küsür delege ekledi. Sayı 11 binleri aşmış durumda. Bu divana sunuldu ama ama kabul edilmedi. Bu aldığımız gelişmelere göre kongre tarihi bugündü ama çoğunluk sağlanmadığı için ayın 5'ine 6'sına ertelendi. Alınan kararın içinde kabul edilmeyen üyelerin, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi tarafından 5 ve 6 Aralık'ta yapılacak kongrede oy kullanacakları noktasında fikir belirttiler. Bu üyeler birileri tarafından görevlendirildi. Üye olan kişiler, üye şartlarını yerine getirmemiş kişiler. Kimlik kartları ve resimleri alınmak suretiyle, paraları başkaları tarafından verilip üye yapıldı. Bunun daha da ötesi var. Bu üye yapılan kişilerin büyük çoğunluğu Trabzonspor taraftarı değil. İçlerinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı var. Bu yapılan üyelerin yüzde 70'i Trabzonspor taraftarı değil. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetime geldiğinden beri yaptığı gayri ahlaki işlerine bir yenisine daha eklendi" şeklinde konuştu.

"ŞU AN 5 ADAYLI BİR KONGREYE GİDİLECEK GİBİ BİR TABLO VAR"

Kongrede hangi adayı destekleyeceğinin sorulması üzerine Hatayoğlu, "Kesinleşmiş, şahsımla ilgili bir herhangi durum söz konusu değil. İbrahim Hacıosmanoğlu'na oy vermeyeceğimiz ve onun gitmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağımız kesin. Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun yanında 2 tane daha çakma aday da var. Bunlar Trabzonspor adını kullanarak, gündem yapmak isteyen kişiler. Şu an 5 adaylı bir kongreye gidilecek gibi bir tablo var. Ben Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'nın yaptıklarını yakinen takip ediyorum. Yönetim kurullarının oluşturuyorlar. Bunları takip ediyorum. Şu an her ikisini de izlemedeyim. Bu kongreden sağlıklı bir sonuç çıkmayacak. Benim en başından beri savunduğum ve camianın ortak fikri olan tek adaylı kongreye gitmekti. Ama ne yazık ki İbrahim Hacıosmanoğlu'nun karşısına çıkan aday arkadaşlar illa ben olacağım diye hareket etti. Bu da Trabzonspor için facia olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tekrar seçilmesine zemin hazırlıyor" diye cevap verdi.

"ŞU AN HEKİMOĞLU VE USTA ARASINDA DURUYORUZ"

Hatayoğlu, "Derneğimizde hatırı sayılı kadar delege var. İstanbul'da, Antalya'da, Ankara'da ve Trabzon'da bizim topyekün hareket etmemiş söz konusu. Bununla ilgili geniş çaplı bir karar almak için bir toplantı düzenleyeceğiz. Alacağımız kararla hangi listeye oy vereceğimizi belirleyeceğiz. Şu an Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta arasında duruyoruz. Trabzonspor, tarihinde en önemli kongre bu kongre. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesiyle beraber geçmişte hata yapıldı. O dönemlerde söyledik. Trabzonspor için facia olur diye. O dönemde oy verenleri büyük çoğunluğu pişman. İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan kurtulmak için bir mücadele var. Ama bu sağlıklı bir şekilde yürümüyor. Bence Trabzonspor için başkanlık yapabilecek kişiler kenarda oturuyor. Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun birleşmemesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ekmeğine yağ sürüyor" yorumunu yaptı.

"BU YAPI İÇERİSİNDE TRABZONSPOR İFLASA GİDİYOR"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve geldiğinden beri Trabzonspor'a büyük zarar verdiği söyleyen Hatayoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"3 Temmuz şike sürecindeki davayı yarıda bıraktı. Söylemlerin aksine zıt eylemlerde bulundu. Şike sürecinde bizi mağdur edenleri karşı kefil oldu. Bilinçsizce bir transfer politikası izledi. Kulübe 6,7 teknik direktör, 60'dan fazla futbolcu gelmiş. Şu an futbolcular kaçıyor. Kulüp ödeme yapamadığı için yabancılar kaçma aşamasında. Birçok futbolcuda 6 Aralık kongre gününü bekliyor. Yeni bir yönetim gelir, sağlıklı bir şekilde yolumuza devam ederiz. UEFA'dan gelirlerimize el konulmuş. Bu yapı içerisinde Trabzonspor iflasa gidiyor."

"HACIOSMANOĞLU'NUN GİTMESİNİ BEKLEYEN OYUNCULAR VAR"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gitmesini bekleyen oyuncuların olduğunu vurgulayan Hatayoğlu, "Kulübün bir kaosun içinde olduğunu hepsi görüyor. Takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak, 7 milyon kulüpten alacağı söyleniyor. Bir ve daha fazladan alacağını alamamış. Bunun gibi yerli oyunculara, aylarca ödeme yapılmamış. Hatta kulüp personeli maaşlarını alamayacak durumda. Yabancılar, sözleşmeleri gereği antlaşmaları bozup gidiyor. Bosingwa ve diğer yabancı futbolcumuz, sözleşmelerini bozup gitti. Oyuncular, sözleşmeleri gereği daha sonraki alacaklarını gereği Trabzonspor'dan alıyor" ifadelerini kullandı.

"SEZON SONUNA KADAR SADİ TEKELİOĞLU"

İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin futbolu bilmediğini iddia eden Hatayoğlu, "Trabzonsporluluk ruhunu taşımıyorlar. Giden 6 teknik direktörümüz var. 7.'si Sadi Tekelioğlu. Bence bu aşamada, hangi yönetim, hangi başkan olursa olsun Sadi Tekelioğlu'yla en azından sezon sonuna kadar devam etmeli. Çünkü Sadi Tekelioğlu, Türkiye liglerini deneyimli teknik direktörü. Sadi Tekelioğlu şu an için Trabzonspor'u en iyi çalıştıracak teknik direktördür. Bu sezon kayıp bir sezon Avrupa Kupaları'nda yokuz. Lige erken havlu atmışız. İç problemlerle boğuşan bir Trabzonspor bunları halletsin yönetim. Teknik direktör için Sadi Tekelioğlu takımın başında kalsın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor