"Hacıosmanoğlu'nun Amacı Parayı Ele Geçirmek"

 Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Sebahattin Çakıroğlu’ndan bomba açıklamalar.. Hacıosmanoğlu hakkında ağır ifadeler de kullanan Çakıroğlu, büyük hatalar yaptığını onun için iki yakasının bir araya gelmeyeceğini iddia ederek, “O kadar çok günahı var

"Hacıosmanoğlu'nun Amacı Parayı Ele Geçirmek"

 Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Sebahattin Çakıroğlu’ndan bomba açıklamalar..

Hacıosmanoğlu hakkında ağır ifadeler de kullanan Çakıroğlu, büyük hatalar yaptığını onun için iki yakasının bir araya gelmeyeceğini iddia ederek, “O kadar çok günahı var ki! Tek derdi Trabzonspor’un havaalanı projesinden gelecek milyon dolar ile Akyazı’nın uzun vadede isim hakkından elde edilmesi planlanan yüklü miktarda ki  parayı ele geçirmek. Bunun için başkanlığı kolay kolay bırakmak istemiyor.  Tüm planları bunun üzerine "ıksın desinki yok. Biz başarılıyız, biz borcu 170 trilyondan alıp 600 trilyona çıkarmadık. Bu borcu muhalefet yaptı" bizde onlardan özür dileriz. 2 yılda 61 futbolcu aldı. Yıllık 80 milyon geliri olan kulübün yıllık transfer harcaması 150 milyon TL. Tekrar söylüyorum “Bakın onun tek amacı var. Sn Mehmet Ali Yılmaz’ın Trabzonspor’a kazandırdığı tesislerde ikinci havaalanı pisti yapılacak. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun amacı önce burası pist için istimlak edildiğinde  buradan gelecek parayı ele geçirmek.İkinci amacı da Akyazı stadyumunun  isim hakkını  satarak buradan gelecek parayı ele geçirmek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor