Hacıosmanoğlu’nu yine Sadri Şener diriltti!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener döneminde Trabzonspor 82 puan alarak şampiyon olmuştu. Lakin Türk futbolundaki ayak oyunları, kirli futbolun aktörleri türlü oyunlarla Trabzonspor’a yine çalım atmayı başarmış ve patlayan

Hacıosmanoğlu’nu yine Sadri Şener diriltti!
Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener döneminde Trabzonspor 82 puan alarak şampiyon olmuştu.
 
Lakin Türk futbolundaki ayak oyunları, kirli futbolun aktörleri türlü oyunlarla Trabzonspor’a yine çalım atmayı başarmış ve patlayan şike soruşturması, beraberinde tapeler ülke futbolunu kokuşmasına neden olmuştu.
 
Trabzonspor’un en uzun başkanlık dönemi yapan bir isim olan Sadri Şener’e iftira atılmasına rağmen bütün davalardan aklanarak çıktı ve tarihe yine geçti.
İşte bu süreçten  Trabzonspor’u bıraktı. Trabzonspor’un son kongresinde aday olan ve seçilen mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sadri Şener ve yönetimini kupayı alamamakla suçlayıp, “Ben o kupayı 3 ayda Trabzon’a getireceğim” dedi ve delegelerden destek alarak başkanlığa seçildi.
 
İşte bu süreçten sonra Hacıosmanoğlu 52 futbolcu, menajerler, hocalar değişti. Kulübün borç yükü artmakla kalmadı şike davasında büyük yanlışlara da imza attı. Kupayı almayı bir yana bırakın, “Şike diye birşey yoktur” diyerek o defteri kapatan ve TFF seçimlerinde tekrar aday olan Yıldırım Demiören’i destekledi.
 
Başkan Hacıosmanoğlu bordo mavi camiadan gelen eleştirilere önce ‘kongre yapacağım’ dedi.  Ama bir kaç gün sonra,  ‘Aralık ayında görüşeceğiz’ diyerek kongrede tekrar aday olacağını ifade etmiş hemde olağanüstü kongre yapmaktan vazgeçtiğini yani çark ettiğini tekrar bildirmiş oldu.
Çünkü elinde yine bir koz vardı.
O da Süleyman Hurma'ya çok yakın isimlerden olan ve bordo mavili camianın gönlünde hep yer bulan Şota!
 
Şota’yı takımın başına geçirerek camiadan gelen eleştirileri tamamen yok etmek istiyor.
İşte bu noktada işin en ilginç tarafı Şota’yı da bordo mavi renklerle buluşturan Hacıosmanoğlu’nun seçim vaadi o kupanın sahibi başkan Sadri Şener.
 
Şota tamamen Trabzonspor ile anlaşmış resmiyette imza atmış olursa ‘Hacıosmanoğlu yine Sadri Şener’in başarısına sarılarak dirildi’ tespiti ortaya çıkmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor