Hacıosmanoğlu'ndan yöneticisine: Yanlış cümleler...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumartesi gecesi Fenerbahçe takım otobüsüne Sürmene'de yapılan saldırı hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programa telefonla bağlanan Bordo-Mavili kulübün b

Hacıosmanoğlu'ndan yöneticisine: Yanlış cümleler...
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumartesi gecesi Fenerbahçe takım otobüsüne Sürmene'de yapılan saldırı hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu.
 
Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programa telefonla bağlanan Bordo-Mavili kulübün başkanı Hacıosmanoğlu'nun ifadelerinden satır başları şu şekilde;
 
'En ağır tepkiyi koyan biziz'
 
"Futbolun içerisinde rekabet var. Mücadelemiz var. Ama bu olay farklı bir olay. En ağır tepkiyi koyan biziz. Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonsporlu kabul etmez. Bundan sonra bizim de, herkesin de yapacakları vardır. Bunun sporla, adamlıkla, insanlıkla alakası yoktur. Umarım bundan sonra dünyada hiçbir takımın başına gelmez."
 
'Ligler ertelenmemeli'
 
"Fenerbahçe Kulübü'nden kimseyi aramadım. Biz kulüp olarak yapacağımızı yaptık, daha da yapmaya devam edeceğiz. Bu olay sporla alakalı değil. Onun için sportif faaliyetleri doğru bulmuyorum. Adli makamlar olayın detaylarını ortaya çıkarmalı. Liglerin ertelenmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum."
 
'Saldırıyı Trabzon'a mâl edemezler'
 
"Olayı takip ediyoruz. Olayın olduğu yer, İstanbul Başsavcısı'nın evinin olduğu yerde. Saldırıyı Trabzon'a mâl edemezler. Bu bir üst aklın işidir. Bu işin içinde farklı bir şey var. Biz en başından beri futbolun sadece bir oyun olduğunu söylüyoruz. Zihniyet değişmediği sürece futbol da değişmez."
 
'Yakup Aslan bazı yanlış cümleler kullandı'
 
"Yakup Bey'in, 'geçmiş olsun' dileğinde bir sıkıntısı yok, konuşmasının içerisinde bazı yanlış cümleler kullandı. Yakup Aslan, karşı kulübün yöneticisini öven bir takım açıklamalar yaptığı için tepki aldı. Bu tepkilerin olması çok normal. Bizim insanımızın hassasiyetini herkes biliyor ve farkında. Olay tamamen spor dışıdır, biz de gereken tepkiyi ortaya koyduk. Adli kurumlar olayı araştırsın, o zaman tartışırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler