Hacıosmanoğlu'ndan son kumar

1966 Of Doğumlu olan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2013 yılında Trabzonspor Kulübü Başkanı seçildi. '2010-11 sezonu şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a getirme' vaadiyle kulübün 15'nci başkanı oldu. Söylemlerinde sürekli 'temiz futbol ve 'adil düzen' vurgusu yapt

Hacıosmanoğlu'ndan son kumar
1966 Of Doğumlu olan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2013 yılında Trabzonspor Kulübü Başkanı seçildi. '2010-11 sezonu şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a getirme' vaadiyle kulübün 15'nci başkanı oldu. Söylemlerinde sürekli 'temiz futbol ve 'adil düzen' vurgusu yaptı. 

SON GÜNE KADAR KALDI

Pazar günü yapılacak olan kongrede mevcut başkan olarak tekrar genel kurul delegelerinden vize isteyecek.  Görevde son güne kadar kalmak için elinden geleni yapan Hacıosmanoğlu, yeniden başkan seçilmek içinde elinden geleni yapıyor.

O ANLARI MİLYONLAR PAYLAŞTI

Bugüne kadar taraftarlar başkanlık yaptığı dönemle alakalı  en fazla iki fotoğrafı paylaştı ve yorumlandı.
Bunlardan ilki, başkanlığa ilk geldiği dönemde özellikle namaz kılarken fotoğrafı oldu. 
haciosmanoglu-namaz.jpg
VE SON KUMAR

İkincisi de yurt dışında casino da eğlenirken olan anları.


Sosyal medyada bu konularla ilgili binlerce milyonlarca paylaşım yapılırken kimisi de, “Pazar günü Hacıosmanoğlu son kumarını oyanayacak!” yorumları yazmaya devam ediyor.

1235-006.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor