Hacıosmanoğlu'ndan plan üstüne plan!

Trabzonspor'da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'in desteklenmesiyle başlayan depremin ardından İbrahim Hacıosmanoğlu ne yapacağını şaşırdı. Yöneticilerin peş peşe istifa etmesinin ardından şok olan ve istifa edeceği konuşulan Hacıosmanoğlu'nun şimdi de

Hacıosmanoğlu'ndan plan üstüne plan!
Trabzonspor'da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'in desteklenmesiyle başlayan depremin ardından İbrahim Hacıosmanoğlu ne yapacağını şaşırdı.
 
Yöneticilerin peş peşe istifa etmesinin ardından şok olan ve istifa edeceği konuşulan Hacıosmanoğlu'nun şimdi de, Aralık ayındaki normal kongreye kadar devam edebilmek için taraftarı ve camiayı kandırabilmek adına transfere yöneleceği öne sürüldü.
 
Federasyon’dan avans olarak alınan sıcak paranın transferler için kullanılarak istifa krizinin soğutulmaya çalışılacağı ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor