Hacıosmanoğlu’na emanet menajerden 400 Bin Euro'luk kazık

Almanya’nın, Bochum kentinde yapılan şike operasyonunda adı şikeye karışan menajer Metin Korkmaz’dan  başkan Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı basın toplantısında "o bana bir abimin emaneti" diye bahsetmişti.Trabzonspor’un sezon başınd

Hacıosmanoğlu’na emanet menajerden 400 Bin Euro'luk kazık

Almanya’nın, Bochum kentinde yapılan şike operasyonunda adı şikeye karışan menajer Metin Korkmaz’dan  başkan Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı basın toplantısında "o bana bir abimin emaneti" diye bahsetmişti.

Trabzonspor’un sezon başında 400 bin euro karşılığında Orduspor’dan transfer ettiği Anıl Taşdemir’in, Metin Korkmaz’ın oyuncusu olduğunu ortaya çıktı.

27 yaşındaki Anıl'ı kariyeri boyunca tek bonservis bedeli vererek transfer eden kulüp olan Trabzonspor,  bu futbolcuyu dönemin teknik direktörü Vahit Halilhodziç tarafından yetersiz görülünce Kayserispor’a vermişti.

Bu transferde, emanet olarak Trabzonspor başkanı İbrahim Hacısomanoğlu tarafından sahiplenilen menajer Metin Korkmaz’ın 400 bin euro Trabzonspor’a zararı oldu. Yapılan her transferde aktif rol alan Korkmaz’ın bu transferlerden aldığı rakamlarsa sır gibi saklanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler