Hacıosmanoğlu Yanal'a fena salladı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ersun Yanal kendi ihtirasları uğruna Constant’ın ipini çekmeye çalıştı. Sıfırdan bir takım kurma isteği ise kulüpten ayrılışına çanak tuttu” dedi. BATUM’U ÇOK ABARTTI! Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıos

Hacıosmanoğlu Yanal'a fena salladı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ersun Yanal kendi ihtirasları uğruna Constant’ın ipini çekmeye çalıştı. Sıfırdan bir takım kurma isteği ise kulüpten ayrılışına çanak tuttu” dedi.
 
BATUM’U ÇOK ABARTTI!
 
Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Taraftarlar Birliği’nin iftarında eski teknik direktör Ersun Yanal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Constant’ın kadro dışı bırakılması olayında Yanal’ın Gineli futbolcuya gereksiz bir şekilde infazda bulunduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, “Constant’ın, izin gününde Batum’a gitmesine kafayı taktı. Kardeşim, sen her gün İstanbul’a gittin, sana bir şey mi dedik? Bence Yanal bu olayı çok abarttı” dedi.
 
MEHMET EKİCİ’Yİ YEDEK SAYDI
 
Ersun Yanal’ın yolların ayrılmasında sıfırdan bir takım isteğinin önemli rol oynadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti: “Onur Kıvrak, Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan haricinde bizden 11’de forma giyecek 8 as oyuncu talep etti. Düşünün, geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ekici’nin takımda yedek olacağını söyledi. Bu durum iplerin tamamen kopmasına neden oldu. Ben her sene sıfırdan takım kuramam ki.”
 
FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
 
Şike süreci konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bir söz vardır, ‘Fırtına öncesi sessizlik’ diye. Şu an bu moddayız. FIFA’nın kararından sonra gerekli adımları atacacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Kupa er ya da geç gelecektir” şeklinde konuştu. Swarovski ile görüşmelerin olumlu gittiğini bildiren Hacıosmanoğlu, “Güzel şeyler olacak” derken, Akyazı Stadı’nı ise ligin ikinci yarısında kullanmaya başlayacaklarını ifade etti. 
 
Yunus MERMERTAŞ - KARADENİZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor