Hacıosmanoğlu Şota'ya karıştı mı?

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevinden ayrılan Şota Arveladze, Gaziantepspor maçında oyuncu değişikliklerine müdahale edildiği şeklindeki söylemlere ilişkin olarak, "Bugüne kadar Türkiye'de böyle bir şey ile karşılaşmadım" dedi.   Arveladze, yaptığı

Hacıosmanoğlu Şota'ya karıştı mı?
Trabzonspor'da teknik direktörlük görevinden ayrılan Şota Arveladze, Gaziantepspor maçında oyuncu değişikliklerine müdahale edildiği şeklindeki söylemlere ilişkin olarak, "Bugüne kadar Türkiye'de böyle bir şey ile karşılaşmadım" dedi.
 
Arveladze, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisine görevde bulunduğu dönemde hiç karışmadığını belirterek, "Süleyman ağabeyi aramışsa da bana bir şey denilmedi, denilmezdi zaten. Mümkün değil bana böyle bir şey söylenmesi" dedi.
 
Böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu da anlatan Arveladze, "Ben bugüne kadar Türkiye'de böyle bir şey ile karşılaşmadım. Şu oyuncuyu oynatın, bu oyuncuyu alın diye bir şey duymadım. Süleyman Hurma, bana bir şey demedi. Kimse bana bir şey demedi, demezdi. Denseydi o zaman çıkıp devre arasında bırakmak lazımdı" ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor, Gürcü teknik adam ile bir süre önce sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor