Hacıosmanoğlu: Onun için ölürüm!

Trabzonspor'un Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu ilginç açıklamalarda bulundu. İlk yaptığı açıklamada "Hakem staddan nasıl çıkacak" diyen Hacıosmanoğlu daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hakemin stat

Hacıosmanoğlu: Onun için ölürüm!

Trabzonspor'un Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu ilginç açıklamalarda bulundu.

İlk yaptığı açıklamada "Hakem staddan nasıl çıkacak" diyen Hacıosmanoğlu daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hakemin stattan çıkması için kendisine bir telefon geldiğini belirterek " Benim uğrunda ölümü bile göze alacağım, saygı duyduğum, sevdiğim, bu memleketin en önemli insanının beni araması ve sorunların ortadan kalkacağını söylemesi. Bu konuda gerekenin yapılacağını bana söylemesi üzerine ben de arkadaşlara, "arkadaş oradan sağ salim nereye gidiyorsa gitsin" dedim." ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu sözlerinin devamında bu kişinin ismini vermeyeceğini söyledikten sonra açıkça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek " "İsmi açıklamama gerek yok, herkes anlar. Ben bu millete hizmet eden, benim çocuklarıma güçlü bir ülke bırakacağına inandığım, dünya konjonktürünün de gitsin diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye'nin. Bugün onun için ölmeye de hazırım. Bunu kendisine de söyledim. Türkiye'nin dünyaya rezil olmaması adına, yıllardan beri Trabzonspor'a yapılan bu silsilenin bedelinin ödenmesi gereken gündü. Bu futbolu yönetenler de şapkasını önüne koyacak. Sevgili Mustafa Denizli de söyledi, Türkiye'de hiçbir zaman bir takımın hakkı bu kadar yenmemiştir. Kendisine de teşekkür ediyorum. Geçen sene savaşıyorduk, ondan önceki sene de savaşıyorduk. Ama bu sene farklı bir çizgi koyduk ortaya. Herkes beni eleştirdi federasyon genel kurulunda. Orada Trabzonspor'un menfaatlerini değil, şahsımı düşünseydim "Hacıosmanoğlu'na helal olsun adam gibi konuştu" derlerdi. Benim ne ızdırap çektiğimi, Ankara'dan İstanbul'a nasıl döndüğümü yanımdaki arkadaşlarım bilir. Belki de yolda ölecektim. Kendimi düşünerek değil, Trabzonspor'u düşünerek yaptım. Ama bunların yanında sıkıntı çekiyorsak demek ki bu benim şahsi meselem oluyor. Ben bugüne kadar kendi şahsi meselelerimi adamlığa yakışır bir şekilde çözdüm, gene de çözerim, bedeli de neyse öderim." ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan bağlılığını bu sözlerle ortaya koyarken 1 Kasım seçimlerini etkilemek istemediğini de belirterek  "Ama o Trabzonspor'un abisi bilsin ki, ayın 1'inden sonra benim söyleyeceklerim ve savcılığa vereceğim suç duyurusuna nasıl cevap verecek? Trabzonspor kimsenin tapulu malı değil. Benim hiç kimseye saygısızlığım yok. O Trabzonspor'un abisinin bana tek düşmanlığı var. Ben gönülden bağlı olduğum ve Türkiye'ye hizmet ettiğine inandığım, Türkiye'nin üzerine oynanan oyunlardan dolayı şahsi düşüncem olarak gidip Kazlıçeşme'de mitinge çıktım. O Trabzonspor'un abisi, onun liderine destek verdikten sonra bana düşman oldu. Ama şunu da net şekilde söylüyorum; onunla ilgili şaibeler bu şehirde çok dolaşıyor. Bu şehrin bakanı Sayın Koray Aydın'ın babası, iki tane müteahhide 3 tane çimento torbası sattı diye Yüce Divan'da yargılandı. Siz de göreceksiniz. 1 Kasım seçimleri geçsin. Kimin ne yaptığını, onların hakkındaki şaibelerle ilgili savcılıklara nasıl müracaat edeceğimi herkes görecek" dedi.

Trabzonspor kongresinde  "1 ay içinde kupayı alacağım" diyerek başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu şike süreciyle ilgili ise "Arkadaşlar benim olup olmamam önemli değil. Ben bu akşam itibari ile kararımı verdim zaten. Şike davasında bizim hukuki mücadelemiz sonuna kadar sürüyor. O konuyla ilgili de hiçbir babayiğit bize bir şey söylemedi, bundan sonra da söyleyemez. Bizi o davayı sattı diye itham edenler de namussuzdur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler