Hacıosmanoğlu; Önemli olan Trabzonspor

Trabzonspor'da yapılan kongre sonucunda seçimin kaybedeni olan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu seçimin ardından Haber61'e konuştu. Seçimsonuçlarının ardından ağlarken görüntülendiği anların hatırlatılması üzerine Hacıosmanoğlu "Burada bir annemiz var o

Hacıosmanoğlu; Önemli olan Trabzonspor

Trabzonspor'da yapılan kongre sonucunda seçimin kaybedeni olan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu seçimin ardından Haber61'e konuştu.

Seçimsonuçlarının ardından ağlarken görüntülendiği anların hatırlatılması üzerine Hacıosmanoğlu "Burada bir annemiz var o beni duygulandırdı yoksa ben duygusal bir adam değilim. Yurtdışından gelen insanlar var onların duygularını görünce bende duygulandım. " dedi.

Seçim sonucunu değerlendiren Hacıosmanoğlu "Bu sonuç olarak bir seçim. Trabzonspor'un gerçek sahipleri burada karar verdi ve buna saygı duymak lazım. İtiraz sonucunda bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Benim her zaman söylediğim bir şey var genel kurulun seçtiği başkanı herkes rahat bıraksın ve rahat çalışsın. Seçilen başkana saygı duyalım ve rahat çalıştıralım. Önemli olan Trabzonspor'un başarısıdır. Takımın başarısı olursa, çalınan şampiyonluklar sayılmazsa 32 yıldır şampiyon olamayan takımı kim şampiyon olursa onu omuzlarımda taşırım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler