Hacıosmanoğlu, mahkemeye katılmadı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakkında açılan davanın duruşmasına katılmaması mahkeme başkanını sinirlendirdi. Edinilen bilgiye göre; Devlet Eski Bakanı ve Trabzon AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak’a hakaret e

Hacıosmanoğlu, mahkemeye katılmadı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakkında açılan davanın duruşmasına katılmaması mahkeme başkanını sinirlendirdi. Edinilen bilgiye göre; Devlet Eski Bakanı ve Trabzon AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak’a hakaret ettiği iddiası ile hakkında dava açılan Hacıosmanoğlu’nun 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Trabzon 5. Asliye Ceza Mahkemesin de açılan davanın son duruşmasına katılması gereken Başkan Hacıosmanoğlu, gelmedi. Bu durum üzerine mahkeme hakimi Bayram Temiz, Hacıosmanoğlu’nun avukatına, “ Müvekkilin tebligatı Trabzon’da aldı ama mahkemeye neden katılmadı.”diye sordu.  

Avukat, “ Müvekkilimin ikameti İstanbul’da tebligatı kulüp çalışanlarından biri aldı.”yanıtını verdi. İbrahim Hacıosmanoğlu, bir röportajında Trabzonspor eski Başkanı Özkan Sümer ve Eski Bakan Faruk Özak, hakkın da ağır ifadelere yer vermişti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor