Hacıosmanoğlu hesap sordu!

 Geçen hafta Galatasaray’ı mağlup ederek taraftarlarını umutlandıran Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalarak Avrupa kupalarına gitmenin avantajını kaçırınca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal’dan istikrarsızlığı

Hacıosmanoğlu hesap sordu!
 Geçen hafta Galatasaray’ı mağlup ederek taraftarlarını umutlandıran Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalarak Avrupa kupalarına gitmenin avantajını kaçırınca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal’dan istikrarsızlığın sebeplerini sordu.
 
Galatasaray galibiyetiyle Avrupa kupaları için rakiplerinin bir adım önüne geçen Trabzonspor, Gençlerbirliği karşısında ummadığı bir sonuç aldı. Bursaspor ve İstanbul Başakşehir’le 47’şer puanı bulunan ve averajla kendine 6’ncı sırada yer edinen bordo mavililer, kötü bir futbol ortaya koydu. Geride kalan 28 maçta sadece bir kez üst üste 3 galibiyet alabilen Trabzonspor, son 5 haftada 2 mağlubiyet, 2 galibiyet ve bir beraberlik elde etti.
 
BAŞKANDAN TELEFON
 
Anıtkabir ziyareti için takımla birlikte cumartesi günü Ankara’ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, cezası nedeniyle maçı stadyumda izleyemeyeceği için Final Four finalinde basketbol takımının yanında olmak amacıyla Trabzon’a döndü. Maçı Trabzon’da televizyondan izleyen Hacıosmanoğlu, büyük üzüntü yaşadı ve çevresinde bulunanlara, "Galatasaray maçındaki takımla bu takım arasında neden bu kadar fark var anlayamıyorum" dedi.
 
Başkan Hacıosmanoğlu’nun maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal’la bir telefon görüşmesi yaptığı ve kötü futbolun nedenleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi. Ersun Yanal’ın da Başkan Hacıosmanoğlu'na sakatlıklar nedeniyle yapılan mecburi oyuncu değişikliklerinin takımın oyun dengesini bozduğunu ve sonucunda da beraberlik geldiğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler