Hacıosmanoğlu: Haramzadeler rahat durmaz!

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Genel Kurulu'nda konuştu

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Divan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;

7’den 70’e birlik ve beraberlik içinde olursak başarıyı yakalamamız içten bile değil. Başkanım çok zor bir görev yapıyorsunuz. Trabzonlular olarak dediğiniz gibi mücadelemizi soğuk ve sıcak savaşlara kurban vermememiz için hep birlikte mücadele etmeliyiz.

HARAM YEMEYE ALIŞTILAR
Haramzadeler haram yemeye alıştıkları için doğru yönetilen maçlar onların işine gelmez. Havalimanına 3 kişi topladılar ve bir kulüp başkanı elinde megafonla konuştu.

ŞANSALAN’IN NOTU TRABZONSPOR’UN PENALTISINI VERMEDİ DİYE DÜŞTÜ
Kamuoyunda Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldığı için Ali Şansalan’a maç verilmediği kanısı var. Gözlemci ve temsilci raporları açıklansın. Trabzonspor’un penaltısını vermediği için notu düşük. Bunlar açıklansaydı Fenerbahçe başkanı havalimanında yuhalanırdı. MHK’nın en büyük sınavıdır. Biz Şansalan’ın hatasını reva görüyoruz ama maçtaki duruşundan dolayı hakemliği devam etmesi gerekir. Bu arkadaşımızı sahip çıkmamız lazım. Soğuk savaş başlayacak. Haramzadeler rahat durmaz.

Hacıosmanoğlu: Haramzadeler rahat durmaz!

Bunların hepsi olacak başkanım ama biz 7’den 70’e birlik ve beraberlik içinde olursak bunların cesaretini kırarız diye düşünüyorum

KİM ŞİKE YOK DİYORSA HAYSİYETSİZDİR
Yargıtay’dan onaylanmış cezaları yeniden yargılama ile verilen karar, hukukta yerini olmayan yeniden yargılama ile beraat ediyorlar. Kendilerini aklanmış sayıyorlar. Eğer ki kim 3 Temmuz sürecinde şike yoktur diyorsa Namussuz, şerefsiz, haysiyetsizin dik alasıdır. Versinler beni mahkemeye gidelim orada yeniden anlatalım. Bunlar 300 kişi topluyorlarsa ben önemli bir sivil toplum örgütünün başkanıyım. İstanbul’da 300 Bin kişi ile eylem yapmazsam şerefsizim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor