Hacıosmanoğlu Federasyona GİTTİ

Süper Lig'de 5. haftada tartışılan hakem kararları Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki te-sislerinde hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Trabzonspor-Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın Denayer'in eline çarpan pozisyonu için çalmadığı düşünüle

Hacıosmanoğlu Federasyona GİTTİ
Süper Lig'de 5. haftada tartışılan hakem kararları Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki te-sislerinde hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Trabzonspor-Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın Denayer'in eline çarpan pozisyonu için çalmadığı düşünülen penaltı kararı bordo-mavili kulübün öfkesine sebep olmuştu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün sabah soluğu Futbol Federasyonu'nun Riva'daki merkezinde aldı.
 
Önce TFF yönetim katını ziyaret eden Hacıosmanoğlu daha sonra MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun odasına gelerek 1 saati bulan bir görüşme yaptı. Odaya geldiğinde öfkeli olan Hacıosmanoğlu'nun çıkışta daha sakin olduğu görüldü. Müftüoğlu'nun golden önceki faulün tartışılamayacağını, pe-naltı pozisyonu için de Cüneyt Çakır'ın UEFA talimatları doğrultusunda hareket ettiğini dile getirdiği öğrenildi.
Hakemlerle karşılaşmadı
 
Riva'da 9 profesyonel hakem MHK'nın bitişiğindeki ofislerde mesai yapıyor. Salı, çarşamba ve perşembe günleri burada eğitim ve antrenman yapan hakemler dün Riva'da değillerdi. Halis Özkahya atletik test için İsviçre'de, Fırat Aydınus G.Birliği-Beşiktaş maçı için Ankara'da, Mete Kalkavan ise izinliydi.
 
Marin Şota'ya hayran
 
Trabzonspor'da, G.Saray maçının iyileri arasında yer alan Marko Marin, Teknik Direktör Şota'ya hayran kaldı. Yeni transfer, Gürcü hocanın futbolcularla içli dışlı olmasını çok olumlu bulduğunu belirterek, “Bizi bir arada tutuyor. Birçok teknik adam ile çalıştım ama Şota hoca gibisini ilk kez gördüm. Çok samimi ve yardım sever. Önemli başarılara imza atacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor