Hacıosmanoğlu Constant için ne dedi?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kevin Constant ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. Kadro dışı cezası kaldırılmasına rağmen hala keyfi olarak idmanlara çıkmayan Gineli futbolcunun kendisiyle ve avuk

Hacıosmanoğlu Constant için ne dedi?
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kevin Constant ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.
 
Kadro dışı cezası kaldırılmasına rağmen hala keyfi olarak idmanlara çıkmayan Gineli futbolcunun kendisiyle ve avukatıyla görüştüklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Bu konuda kulübümüzün en asgari şekilde yara almasını istiyoruz." dedi.
 
Hacıosmanoğlu; "Constant kaliteli bir futbolcu ancak bazen hesapta olmayan sıkıntılar doğabiliyor. Gereken neyse yapılacak. Camiamız rahat olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler