"Hacıosmanoğlu bu zekasıyla..."

1967 Trabzonsporlular derneği başkanı Alaattin Hatayoğlu tribünlere geri mi dönüyor?İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik yaptığı sivri eleştirilerle adından sıkça sözettiren ve İstanbul Gurbetçi Gençler taraftar grubunun kurucularından ve bir dönem öncülerind

"Hacıosmanoğlu bu zekasıyla..."

1967 Trabzonsporlular derneği başkanı Alaattin Hatayoğlu tribünlere geri mi dönüyor?

İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik yaptığı sivri eleştirilerle adından sıkça sözettiren ve İstanbul Gurbetçi Gençler taraftar grubunun kurucularından ve bir dönem öncülerinden olan Hatayoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Hatayoğlu paylaştığı bir resimle birlikte "Tribünlere geri dönüyorum" derken "İlk slogan İHO İstifa" ifadelerini kullandı.

hatay.jpg

 

AZİZ YILDIRIM'IN "ŞİKE YAPMADIM" DEMESİ GİBİ

Hatayoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Benden daha iyi Trabzonsporlu yok" sözlerini de  Haber61 Spor servisine değerlendirirken ; Hacıosmanoğlu Trabzonspor taraftarının zekasıyla dalga geciyor. Şike hükümlüsü Mecnun Odyakmaz'a kefilim, asla şike yapmaz delikanlı adamdır diyen,Yıldırım Demirören'e TFF seçimlerinde destekleyen,kupamızı verdirmeyen Tayyip Erdoğan ve partisine koşulsuz teslim olan birinin dik duruyorum demesi,Aziz Yıldırım'ın şike yapmadım demesi gibi birşey." dedi.

Hacıosmanoğlu'nun şike sürecindeki tavrını da anlatan Hatayoğlu "UEFA cezasına itiraz eden Fenerbahçe'ye CAS bu ceza az dediğinde kulüp avukatı Nusret Yılmaz CAS'a müracat etmek için Hacıosmanoğlu'nu araması ve 4 gün telefona çıkmaması şike sürecine ihanet değil mi? Hacıosmanoğlu bu zekasıyla Trabzonspor taraftarının zekasıyla alay ediyor resmen" ifadelerini kullandı

TRİBÜNLER SUS PUS

Bir dönem Gurbetçi Gençler grubuyla tribünlerde yer alan Hatayoğlu tribünlerin son dönemde sus pus olduğunu belirterek " Aynı tirbünde 3-4 ayrı grup sanki ayrı takım taraftarı gibi ayrı ayrı tezahurat yapma yarışındalar. Avni Aker eskiden rakipler için cenennem iken,şimdi en rahat deplasman olmuş.tribün etkisi 2-3 lig takım taraftarlarından bile kötü. Bu duruma bir son vermek gerekiyor. Tribünlerin bu durumunun sebebi şahsi çıkarlarını Trabzonspor çıkarlarının üzerinde gören bazı kişilerdir. Siyasete biat eden, Yönetim yanlışlarına dahi tepki gösteremeyen seyirci ne yazık ki tribünlerde, artık stad yarı yarıya boşalıyor, samimi gerçek taraftar maçlara gelmiyor." dedi.

TEMİZ ELLER OPERASYONU YAPILMALI

Trabzonspor'un Barcelona ile oynadığı maçtan bir anıyı paylaşan Hatayoğlu " Yıl 1990 o yıllarda olan hatırlar, Barcelona maçına İstanbul'dan Gurbetçi Gençler olarak 10 otobüs geldik ve maçı kazandığımızda yerel ve ulusal basın istanbuldan gelen Gurbetçi Gençler taraftar grubu 90 dakika stadı susturmadı, verdikleri destekle maçın kazanmasına büyük katkı yaptı diye haber yapmışlardı. Üstelik kendi imkanlarımızla gelmiştik ama Trabzonspor aşkı her şeyin üstündeydi bizim için. Yine Trabzon'daki bölünmüşlüğü birleştirmek adına geçmişte örneği olduğu gibi aynıorganizasyon yapılabilir. Trabzonspor her şeyin,grupların,siyasi partilerin liderlerinin , Trabzonspor'da görev yapan başkan ile yönetimlerin her zaman üstündedir ve üstünde olmalıdır. Trabzonspor rant aracı olarak görenlenden temizlenmelidir.En alttan en üste görev yapanlar dahil. Trabzonspor'a temiz eller operasyonu yapılmalı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor