Hacıosmanoğlu; "Bırakmayı düşündüm"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Kıvrak ile yaşanan sorunu TRTSpor'da yayınlanan Ersin Düzen'in sunduğu 'Futbol Günlüğü' programına anlattı.İşte Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları...Hainlerle mücadele ediyoruz"Bir ge

Hacıosmanoğlu; "Bırakmayı düşündüm"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Kıvrak ile yaşanan sorunu TRTSpor'da yayınlanan Ersin Düzen'in sunduğu 'Futbol Günlüğü' programına anlattı.

İşte Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları...

Hainlerle mücadele ediyoruz

"Bir gerçek var ki tek değer var o da Trabzonspor. Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Baki olan sadece Trabzonspor'dur. Zor şartlarda bile bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. Trabzonspor bitmiş bir kulüptü. Hem içerde hem dışarda hainlerle mücadele ediyoruz. Trabzonspor'un zayıf noktası neresi var, nerden vurabiliriz diye açık kolluyorlar."

Bırakacaktım ama...

"Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm. Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha fazla kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor'un devrime ihtiyacı var."

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor