Haber61.net Cüneyt Çakır'ı bildi

Cumartesi günü Avni Aker’de saat 20.00'de  oynanacak olan zorlu karşılaşmaya MHK hakem Cüneyt Çakır’ı atadı. Trabzonspor Galatasaray maçını Cüneyt Çakır’ın yöneteceğini haber61 net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu iki gün önce söyledi. FİFA kokartlı hak

Haber61.net Cüneyt Çakır'ı bildi

Cumartesi günü Avni Aker’de saat 20.00'de  oynanacak olan zorlu karşılaşmaya MHK hakem Cüneyt Çakır’ı atadı.

Trabzonspor Galatasaray maçını Cüneyt Çakır’ın yöneteceğini haber61 net genel koordinatörü Orhan Çavuşoğlu iki gün önce söyledi.

FİFA kokartlı hakem Çakır’ın bu maça atanacağını Haber61TV’de her Salı günü saat 15.00 de canlı olarak yayınlanan Kısa pas programının daimi yorumcusu Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu bildi. 

15 Eylül Salı günü yayınlanan ve Kadir Can’ın hazırlayıp sunduğu ‘Kısa Pas’ isimli spor programında Galatasaray maçının hakemi kim olur şeklindeki sorusuna Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu Cüneyt Çakır şeklinde cevap verdi.

Ve Çakır’ın bu maça neden atanacağıyla ilgilide Trabzonsporluları endişelendirecek bilgiler aktardı…

İşte 15 Eylül 2015 günü saat 15 00 da HABER61 TV’de canlı olarak yayınlanan programda sunucu Kadir Can’ın Trabzon Galatasaray maçının hakemi kim olur şeklindeki sorusuna Çavuşoğlu’nun verdiği cevap…

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler