Güray Vural transferinde son durum!

Trabzonspor’da Muhammet Demir transferinin ardından gözler Güray Vural transferine çevrildi. Bordo-Mavili yönetim Güray Vural transferi için Akhisar Belediyespor’a Soner ve Alper’i ikna ederken Güray’ın Trabzonspor yönetiminin yaptığı teklife evet demesi

Güray Vural transferinde son durum!

Trabzonspor’da Muhammet Demir transferinin ardından gözler Güray Vural transferine çevrildi.

Bordo-Mavili yönetim Güray Vural transferi için Akhisar Belediyespor’a Soner ve Alper’i ikna ederken Güray’ın Trabzonspor yönetiminin yaptığı teklife evet demesi halinde transferin olumlu sonuçlanacağı belirtildi.

Takım içi dengeleri bozmamak adına feda sezonu ilan edilen Trabzonspor’da bir yandan oyunculardan fiyat indirimi istenirken diğer taraftan Güray Vural’ın istediği fiyat karşısında elini kolunu bağlamak istemiyor.

Güray Vural’ın Trabzonspor’u istemesi yapacağı fiyat indirimine bağlı.

Trabzonspor 1 Şubat’ta bitecek ara transfer dönemine kadar oyuncuya zaman verdiği yapılan teklife evet demesi halinde bu transferin biteceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor