Güney: Korkutan hakem hataları var

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor'un kaybettiği puanları telafi edecek güçte olduğunu, kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini, bunun üstesinden geleceklerini söyledi.   Güney,  yaptığı açıklamada, kaybettikleri Galatasara

Güney: Korkutan hakem hataları var
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor'un kaybettiği puanları telafi edecek güçte olduğunu, kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini, bunun üstesinden geleceklerini söyledi.
 
Güney,  yaptığı açıklamada, kaybettikleri Galatasaray maçında herkesin iyi oynayan, pozisyona giren bir Trabzonspor'u izlediğini belirtti.
 
Şanssızca goller kaçırdıklarını ancak şansız gol yediklerini ifade eden Güney, "Penaltımız verilmedi, o verilseydi maçın sonucu değişik olacaktı. Sahamızdaki iki maçta puan kaybı yaşadık ama Trabzonspor kaybettiği puanları telafi edecek güçtedir. İyi bir futbol takımımız var. Kimse karamsarlığa kapılmasın, bunun üstesinden geleceğiz" dedi.
 
Köksal Güney, Trabzonspor'un önündeki maçları kazanarak yoluna devam edeceğine inandığını kaydederek, "Alternatifli takımımız bu kaliteye sahip. Çalışmalarımızı sürüyoruz. Moral bozmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
 
- "Korkutan hakem hataları var"
 
Galatasaray maçında penaltı pozisyonunu taraflı tarafsız herkesin gördüğünü ancak müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır'ın görmediğini savunan Güney, şöyle devam etti:
 
"Biz adalet bekliyoruz. Bu adaleti sadece kendimiz için değil, herkes için bekliyoruz. Hakemlerin Türk futbolunun geleceğiyle oynamamasını istiyoruz. Sadece Trabzonsporlular değil, tarafsız insanlar da adaletsizliğe ve haksızlığa işaret etti. Bizler bu hakem hatalarının arkasına sığınmak istemiyoruz ama şurası da bir gerçek ki, sezon başından beri bizi korkutan hakem hataları var. Bunu telafi ettiğimiz maçlarda canımız yanmadı ama her maçta da hakem hatalarını telafi edemezsin. Beşiktaş maçında ikinci golü attık, atamayabilirdik. Bizzat hakemin önünde durmayan hareket halindeki top kullanıldıktan sonra gidip gol oldu. Bu tür olaylar umarız önümüzdeki haftalarda tekrarlanmaz. Hiçbir takımın canının yanmasını istemediğimiz gibi bizim de canımızın yanmasını istemiyoruz."
 
- "Taraftar yanımızda olsun"
 
Genel sekreter Köksal Güney, Galatasaray ile oynadıkları maçta son yılların en büyük taraftar desteğini arkalarında bulmalarına ilişkin olarak da şu ifadeleri kullandı:
 
"Önemli olan bu yolda taraftarımızla birlikte yürümektir. Galatasaray maçında taraftarımızın takımı desteklemesi, sahip çıkması önemliydi. Onların önünde galip gelemediğimiz için üzgünüz. Ama yanımızda olsunlar, takıma sahip çıkmaya devam etsinler. Çünkü başarı hep birlikte gelir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler