Güneş umudu!

Şenol Güneş'in adı ciddi şekilde anılmaya başlandı

Güneş umudu!

Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile oynadığı maçta tatsız olaylar yaşayan teknik direktör Şenol Güneş’in Siyah-Beyazlılar’dan ayrılmayı düşündüğü konuşulmaya başlanmıştı.

 Galatasaray mağlubiyetinin ardından bu iddialar daha da güçlenirken, deneyimli teknik adamın, efsanesi olduğu Trabzonspor’a geri döneceği ileri sürülmüştü... Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Bordo-Mavililer’de Güneş’in adı ciddi şekilde dillendirilirken, camianın önde gelen isimlerinin deneyimli teknik adamın takımın başına geçmesi için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun yakın arkadaşı olan ve uzun yıllar birlikte çalıştığı Şenol Güneş’i ikna etmek için temaslarda bulunduğu belirtildi.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor