Güneş Trabzonsporlu Olcay için neler dedi

Şenol Güneş, '"Olcay Şahan yeni hocasını övdüyse doğru yapmıştır. Olcay'ın buradan gitmesi kayıptır."

Güneş Trabzonsporlu Olcay için neler dedi
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a transfer olan eski futbolcusu için övgü dolu sözler. Bugün basının karşısına çıkan Şenol Güneş soruları cevaplandırdı. 

Olcay Şahan'ın başarısındaki en büyük payın Ersun Yanal olduğunu açıklaması sorulması üzerine Şenol Güneş, 'Olcay çok iyi oyuncu gitmesine üzüldüm. Zaman zaman oynamadığı için gitti. Ekonomik koşulları oynama koşulları daha iyi olsaydı gitmezdi. Hocasını övdüyse doğru yapmıştır. Olcay'ın buradan gitmesi kayıptır. Trabzonspor'un kazancıdır. Trabzonspor'a uyum sağlamıştır, karakteri mükemmeldir. Burada olumsuzluklar oldu dışarı almak zorunda kaldım. Bizim için her oyuncu değerlidir ve bu değeri de vereceğiz. Ama ne oldu Olcay gitti, Allah yolunu açık etsin. Giderse de biz yine ona saygısızlık yapmayacağız. O hala Beşiktaş'ın çocuğu olarak görülmelidir. Beşiktaş camiası Olcay'ın Trabzonspor'da başarılı olmasından gurur duymalıdır. Eğer yanlış bir şey yaparsa üzülürüz. Öğretememişiz diye. Ama demek ki burada bir şeyler öğretmişiz. Güzel bir şey bu." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor