Güneş: Trabzonspor Beşiktaş maçları hareketli geçiyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş Haber61 TV'ye konuştu

Güneş: Trabzonspor Beşiktaş maçları hareketli geçiyor

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı maç öncesinde Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

İki takımın da eski teknik direktörü olan Güneş " Şampiyonluğun büyük adayları olan dört takımdan ikisi dün ikisi de bugün üst üste  maç oynuyoarlar. Dünkü maç 0-0 bitti, kısır bir maç oldu. Umarım bugün daha güzel bir maç olur. Zaten iki takımın maçları daha hareketli güzel geçiyor. " dedi.

Milli takım ile ilgili de konuşan Güneş " Haftaya kampa gireceğiz. 11-14 Ekim'de maçlarımız var. Arnavutluk ve Fransa ile maçlarımız var. Arnavutluk maçı çok önemli. Arnavutluk bir yapılandırmaya girdi.  Son 4 maçın 3'ünü kazandılar. Herşeyin başı bu maç onları yendiğimizde Fransa beraberliği bile yetebilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor