Güneş isyanı! "Sözün bittiği yerdeyiz"

Bursaspor'un Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nda eleyerek finale çıkmasının ardından Trabzon'un efsanesi Şenol Güneş'e tebrikler yağarken Trabzonspor camiasında ise pişmanlık had safhaya ulaştı.Şenol Güneş'e Trabzonspor'un nasıl sahip çıkamadığı sorgulanmaya

Güneş isyanı! "Sözün bittiği yerdeyiz"

Bursaspor'un Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nda eleyerek finale çıkmasının ardından Trabzon'un efsanesi Şenol Güneş'e tebrikler yağarken Trabzonspor camiasında ise pişmanlık had safhaya ulaştı.

Şenol Güneş'e Trabzonspor'un nasıl sahip çıkamadığı sorgulanmaya başlarken camianın önemli isimleri de bu konuda görüşlerini paylaşmaya devam ediyor.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem de sosyal medyadaki hesabında yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un Trabzon'un değerlerine çıkmadığına vurgu yaptı.

İşte o dikkat çeken sözler;

1-373.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor