Güneş gollere sevinmedi

Şenol Güneş atılan gollerde sevinmedi ve tepkisiz kaldı

Güneş gollere sevinmedi
Spor Toto Süper Lig’de 27. haftanın sonucu merakla beklenen maçında Beşiktaş’ın Medical Park Arena’da Trabzonspor’a konuk olduğu karşılaşma, gol düellosu şeklinde geçti. Mücadelede açılışı yapan futbolcu, Cenk Tosun oldu.

Oyunun 4. dakikasında takımın Brezilyalı yıldızı Adriano’nun sol kanattan ceza alanına gönderdiği topa klas bir vuruş yapan Tosun, Onur Kıvrak’ı avladı. Bu esnada futbolcular büyük sevinç yaşadı. Yedek kulübesinde ise teknik direktör Şenol Güneş dışındaki bütün isimler bu sevince dahil oldu. Cenk’ın golü sonrasında tepkisiz kalan Güneş, uzun yıllar hem kaleci hem de teknik direktör olarak görev yaptığı camiaya saygısını gösterdi. Tecrübeli hoca, diğer gollerde de benzer bir tavır sergiledi. 64 yaşındaki teknik adam, ek olarak kendi adının verildiği komplekste yer alan Medical Park Arena’da ilk maçına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor